Verhuis

Vandaag mocht ik verhuizen. Mijn bedje hebben ze volgeladen met dingen. Daarna rijden, rijden, rijden met mijn wagentje bedje door de gangen, vroem vroem. Van de PACU naar de intensieve zorgen in het Elisabethziekenhuis van de UZ Gent. Kan je nog volgen? Ik niet.

20150219_201444Daar was het even zoeken naar mij, want met al die spulletjes in mijn bedje zag men mij niet meer. Dat was leuk. Wil ik nog wel eens doen. Vanaf nu heb ik mijn kamertje alleen, met een groot raam en gras buiten. Eindelijk wat rustiger. Deze middag mocht ik een flesje proberen, maar van de fles drinken dat kan het best met papa. Nutrilon omnio, mannen weten waarom. Nog even wat genieten bij papa op schoot. Maar nu ben ik moe, ik ga proberen een dutje te doen. Morgen mogen Charis, Thalan en Eoben even langskomen. Wat ben ik blij, want dat is al 2 weken geleden!

Tot morgen!

2 reacties

  1. vangansbeke Caroline

    Fantastisch dat de grote verhuis zo goed is verlopen ! Eindelijk eens bij papa op schoot! Nandje…ge doet dat goed ventje…dat kleine lijfje heeft zich goed herpakt…doe zo verder jongen…. Met duizend zoentjes moet dat toch lukken hé
    (Mamie was ook erg opgelucht…ze kwam de créche binnen en glunderde dat ze groot nieuws had !) liefs C

  2. wij met jullie gelukkig dat Nandje zo goed vooruit gaat
    geef hem een dikke knuffel van ons