Updait

Het is al twee dagen geleden, sorry! Het is eventjes druk geweest.

Zondagnamiddag is de kleine sloeber ook zijn hals-infuus kwijtgespeeld. Bijna letterlijk te nemen, want één van de twee draadjes was losgescheurd (die dingen zitten vastgenaaid!). Daardoor was het infuus zodanig uitgeschoven, dat zijn extra voedsel en medicatie niet goed toegediend werddn. Het was niet mogelijk om het te herstellen, dus weg ermee! Opgeruimd staat netjes, moet hij gedacht hebben, maar maar maar… een infuus was toch nog noodzakelijk! Wetende dat hij zijn rechterduim verkiest boven alles, en ook uitgerekend de beste adertjes op zijn rechterarmpje zitten, was het  zoeken en proberen voor het nieuwe infuus. Vele prikjes later lukte het toch in zijn voetje. De glimlach was dan ook supergroot, de knuistjes des te lekkerder.

P1050061-1
Ze kunnen het niet laten : zotte totte!

Deze morgen terug goed nieuws : weg van het IZ. Terug alles op bed (schuif eens een beetje op!), kamer uit, ping lift in, pong lift uit, kamer in, alles van het bed, oef, we zijn Nandje niet vergeten beneden. Inderdaad, een gewone kamer op het vierde verdiep. Dit is de laatste tussenstop voor Nandje naar huis mag. Nu moet er alleen nog wat gewerkt worden aan zijn voeding. Drinken gaat nog niet zo vlot : de ene keer wel, de andere keer moet alles via de sonde.

Nog leuk nieuws : vandaag zijn grote zus en grote broer op bezoek gekomen na school. Dat het plezant was hun broertje terug te zien, blijkt wel uit de foto!

We hopen alvast op nog beter nieuws dit weekend, iets om naar uit te kijken!

2 reacties

  1. vangansbeke Caroline

    Het is over duidelijk dat Thalan dat smoelen trekken van zijne papa heeft. Jaja mensen ge zou t dat niet denken maar onze Ruben doet niet anders in het dagelijkse leven… Prachtig om Nand zijn evolutie te zien. ’t Zal deugd doen voor iedereen als hij naar huis mag. 1000 zoentjes voor dat flinke ventje XXXXX

  2. Van der Vennet Vanessa

    Weeral een bank vooruit voor Nandje!! Zie ze eens glunderen allemaal op de foto! En ja, Thalan is juist zijne papa… bij mijn ma ligt er ergens ook zo’n foto van jou Ruben, terwijl je dezelfde gekke bekken trekt 🙂 En binnenkort met z’n allen weer allemaal naar huis, da zal deugd doen!

    Vele groetjes xxx