Slaap Nandje slaap

Na twee weken slaap, ben ik niet moe meer. Deze nacht wou ik niet slapen, ik was niet moe! Tot grote frustatie van die mevrouw in dat witte pak ๐Ÿ˜› Uiteindelijk hebben ze me iets gegeven, om drie uur viel ik uiteindelijk in slaap.

Deze morgen kwam mama terug langs om me te wassen, maar dat hebben die witte mensen al gedaan. Vepleester of zoiets noemen die. Ik heb dan maar met mama geknuffeld, beetje gedroken van de fles, beetje geslapen.Dat buisje in mijn neus dat blaast is weg vandaag, joepie! Het is niet zo fijn als er steeds in mijn neus geblazen wordt.

Deze middag kwam mijn grote broer even langs, maar daar weet ik niets van. Ik sliep net. Spontaan ๐Ÿ™ Nu blijft mama bij me slapen, dat is leuk. Ik zal ze eens goed plagen vannacht ๐Ÿ˜›

Tot morgen!

Nandje

2 reacties

  1. Doe zo verder Nand…

  2. vangansbeke Caroline

    Het gaat goed vooruit…fijn om te horen (lezen)…
    Hier de dosis 1000 zoentjes voor vandaag.XXXXXXX
    Dikke knuf, Tante tien