Lachen met de rammelaar

20150221_171007Elke dag gaat beter en beter, we zijn zeker op de goede weg. De blaassonde is vandaag verwijderd, dit betekent dus weer vollop pampertjes verversen. Want plassen doet hij veel, temeer omdat hij soms ook wat Lasix (vochtafdrijver) krijgt. Deze dosis is ook steeds minder, en zijn vochtbalans is bijna neutraal. Stilletjes aan wordt ook de hoeveelheid melk opgedreven (60ml nu), wat hij bijna volledig uitdrinkt. Soms wat meer, soms wat minder, nu dan snel, dan weer wat trager. De monitor blijft stabiel, kortom, alles gaat goed.

20150221_200924Nandje voelt zich terug beter, en dat laat hij duidelijk merken. Lachen volop! Iedere keer er iemand binnenkomt, verschijnt er een grote glimlach. Speel je wat met hem, en het wordt een (nog bescheiden) schaterlach. Ook met zijn rammelaartjes kan hij al terug overweg – nu is het wachten wie het eerste blauw oog krijgt. Maar dat het herstel nog veel van het kleine ukkietje vergt, blijkt uit het snel terug inslapen. Maar voor de rest geniet hij van volle teugen van de aandacht. Morgen komen broers en zus eens op bezoek – het zal terug een grote stap zijn. 20150221_201037

6 reacties

 1. Het ventje komt van ver, echt super om te lezen hoe goed hij vooruit gaat!!
  We zijn blij voor jullie dat jullie elke dag een beetje meer kunnen genieten van dat schattig lachebekske!
  NANDJE-POWER!!!
  D&D

 2. vangansbeke Caroline

  Fantastische foto’s! Zo lachen…’t is dat hij zich goed voelt. Doe zo verder kleintje! 1000 zoentjes, Tante tien XXXXXX

 3. het is hartverwarmend om de kleine superman te zien lachen
  we zijn blij samen met jullie

  grtz

  rik en katrien

 4. Van der Vennet Vanessa

  Het doet deugd om jullie ventje zo te zien lachen! Doe zo verder Nandje!! X Vanessa

 5. liesbeth en kenny

  Ai eventjes achter met de berichtjes… gelukkig alleen maar goed nieuws en heel leuke foto’s!
  Tof dat er een hereniging is voor Thalan, Eoben en Charisje

  Geniet maar van die mooie momenten!

  Groetjes kenny Liesbeth Brecht en kaat x

 6. ongelofelijk hoe sterk zo’n kleine jongen kan zijn… Leuke foto’s van een lachende Nand…